Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race: Είμαστε στο Διαδίκτυο!

Δελτίο Τύπου

Είμαστε στον αέρα!

Ο Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race στην προσπάθειά του να παρέχει σύγχρονη και άμεση ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας και όχι μόνο, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στα μέλη του και στους φίλους του ότι από σήμερα 3 Σεπτεμβρίου 2022 βρίσκεται σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα μας, στη διεύθυνση http://www.apollonefpaliou.gr! Η ιστοσελίδα βασίζεται στην τεχνολογία του WordPress, είναι εύχρηστη και εύκολα προσβάσιμη από κινητές συσκευές όπως tablet και smartphones.

Η νέα ιστοσελίδα μας καθοδηγείται από την ίδια ομάδα ανθρώπων που αγάπησαν και αγκάλιασαν την προσπάθεια του συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια, αλλά και από νέους φίλους μας.

Εδώ, μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας, να βλέπετε τα βίντεο των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας, αλλά και όλα τα αθλητικά νέα της Φωκίδας και όχι μόνο. Επίσης, μπορείτε να διαφημιστείτε οικονομικά και αποδοτικά στις σχετικές σελίδες.

Η νέα ιστοσελίδα του Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race είναι συνδεδεμένη με όλα τα social της ομάδας μας καθώς και με το κανάλι του Απόλλωνα στο Υoutube και σκοπός μας είναι να την βελτιώνουμε συνεχώς ώστε να σας ενημερώνουμε έγκαιρα και έγκυρα!.
Σας καλούμε να την επισκεφτείτε, να την αγκαλιάσετε και σας υποσχόμαστε να την κάνουμε όλο και πληρέστερη, όλο και καλύτερη!

Δ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIO RACE