Ο Χρήστος Φλέγγας νέος προπονητής του Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Απόλλων Ευπαλίου TIHIO RACE ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Φλέγγα. Μετά από 4 χρόνια και το επιτυχημένο πέρασμα από τη θέση του προπονητή της ομάδας μας, ο Χρήστος επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του και αναλαμβάνει ξανά τα αγωνιστικά ηνία του Απόλλωνα.

Γεννημένος στις 26 Σεπτεμβρίου 1981, ο Χρήστος Φλέγγας έχει συνδέσει τη δική του ιστορική ποδοσφαιρική διαδρομή με την ιστορία του Απόλλωνα μιας και για πολλά χρόνια υπήρξε ως ποδοσφαιριστής το βαρύ πυροβολικό της ομάδας μας.

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε -από πού αλλού- από τον Απόλλωνα Ευπαλίου τη σεζόν 2017/2018 κατακτώντας τη δεύτερη θέση πίσω από τον τότε πρωταθλητή Φωκικό. Την επόμενη αγωνιστική χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής Φωκίδας και ο Απόλλωνας βρέθηκε στη Γ’ Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τη χρονιά που μας πέρασε, ο Χρήστος ήταν προπονητής στην ομάδα της Γλυφάδας την οποία ευχαριστούμε για την επίτευξη της συμφωνίας.

Κάτοχος UEFA C ο Χρήστος και με αρκετή ποδοσφαιρική όρεξη, τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε Υγεία και επιτυχίες!

Δ.Σ. Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race