Μήνυμα του Απόλλωνα Ευπαλίου Tihio Race για τη νέα σχολική χρονιά

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σε μια δύσκολη χρονική στιγμή για τη χώρα μας, με νέους στόχους, νέα όνειρα που κοινό παρανομαστή έχουν τη Γνώση.

Ο Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλο τον κόσμο της εκπαίδευσης γιατί για το κάθε μαθητή αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή και σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα, γεμάτο ελπίδα κι ενθουσιασμό. Σε όλα τα μεγάλα «θέλω» τους οι μαθητές έχουν συμπαραστάτες τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς, όλοι μαζί θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στη γνώση και στην παιδεία και θα τους δώσουν την δύναμη που χρειάζονται για να φτάσουν στην αντίπερα όχθη.

Ας στηρίξουμε όσους περιμένουν να μας καλωσορίσουν με το όνομά μας. Κάνουμε τις αγορές μας στα καταστήματα της περιοχής μας και βοηθάμε ώστε την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι εδώ. Όπως κάθε φορά στην έναρξη της σχολικής χρονιάς εμείς θα επιμένουμε να σας το θυμίζουμε και να σας προτρέπουμε να στηρίξουμε και τη φετινή χρονιά το δικό μας βιβλιοπωλείο!

Το Ευπόλιον Βιβλιοπωλείο στην Πλατεία του Ευπαλίου είναι εκεί για να προσφέρει σε όλους τους μαθητές ό,τι χρειάζονται για τη νέα σχολική χρονιά.

Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIO RACE