Επιστολή του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού προς το νέο Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧH

Προς:
Διοικητικό και Εποπτικό Συμβούλιο Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, φίλε Νίκο,
Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου,

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων – ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας. Επιπλέον, θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και του νέου Εποπτικού Συμβουλίου. Ιδιαίτερες ευχές στο νέο Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βασίλη Περγάλια, το νέο Γραμματέα του Δ.Σ. κ. Χαράλαμπο Κώσταρο και τη νέα Πρόεδρο του Ε.Σ. κ. Τζοβάννα Γκόγκου.

Η ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, ως συλλογικό όργανο της Αυτοδιοίκησης, συμβάλει στην ανάδειξη σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες, ενώ παράλληλα δρώντας συνεργατικά αξιώνει σημαντικές διεκδικήσεις προς όφελος των πολιτών.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο σας, με στόχο τη συνέχιση μιας γόνιμης και παραγωγικής συνεργασίας, όπως αυτή που είχαμε και κατά το προηγούμενο διάστημα, ώστε να υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συμπολίτες μας.

Σας εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία!

Με εκτίμηση,
Φάνης Χ. Σπανός
Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας