Έναρξη μηνιαίων συναντήσεων στον Σύνδεσμο Λιδωρικιωτών Δωρίδας «Η Γκιώνα» (Βύρωνας Αττικής), 1 Μαρτίου 2023, 17.00 


Σύνδεσμος Λιδωρικιωτών Δωρίδας «Η Γκιώνα»
Μέλητος 3, Βύρωνας Αττικής, τηλ. 2107646504

ΕΝΑΡΞΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ

Μετά από μια σχεδόν τριετία, λόγω κορονοϊού, με δειλά – δειλά βήματα, ξεκινάμε τις δραστηριότητές μας, μετά την κοπή την πίτας στις 22 Γενάρη, στην οποία τίμησαν με την παρουσία τους, εκλεκτοί προσκεκλημένοι, αλλά και εκλεκτά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου μας, που αποτελούν το οξυγόνο ζωής αυτού.

Έτσι λοιπόν ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου μας, ότι την Τετάρτη, 1 Μαρτίου, στις 5 το απόγευμα θα σας καλωσορίσουμε στην Αίθουσά μας στο Βύρωνα, στην οδό Μέλητος 3 και Καισαρείας, για καφεδάκι και κουβεντούλα και να σας ενημερώσουμε για τις επόμενες δραστηριότητες μας.

Ο Σύνδεσμός μας είναι αναμφίβολα ένα ενεργό κομμάτι της ταυτότητας του Λιδωρικιώτη. Η αίθουσα μας είναι ένας φιλόξενος και προσεγμένος χώρος συνάντησης, συναναστροφής αλλά και ψυχαγωγίας των μελών μας στην Αθήνα. Είναι μια τρυφερή υπαρξιακή γέφυρα μνήμης που συνδέει τον κάθε Λιδωρικιώτη με τις ρίζες του. Τις ρίζες από την γη που γεννήθηκε, που πήρε τις πρώτες του ανάσες και που βίωσε τον εαυτό του. Ο ρόλος και η δράση του Συνδέσμου μας, πέραν όμως της παραπάνω συναισθηματικά σημαντικής σχέσης είναι ότι λειτουργεί και ως ένα συγκοινωνούν δοχείο με το Λιδωρίκι.