Συνέδριο «Τουρισμός και Ανάπτυξη στη Στερεά Ελλάδα», στις 8 Φεβρουαρίου 2024, 11.00 – 16.00, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών (Δελφοί)

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών διοργανώνει το 1ο Συνέδριο με τίτλο Τουρισμός και Ανάπτυξη στη Στερεά Ελλάδα, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, 2024 και ώρα 11.00 – 16.00, στην Αίθουσα Διόνυσος, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, στους Δελφούς.

Μια ημερίδα για την πρόκληση της διαμόρφωσης ενός σύγχρονου, βιώσιμου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης για τη Στερεά Ελλάδα, το οποίο θα τιμά και θα αναδεικνύει τη μακρά ιστορία, τον φυσικό πλούτο και την παράδοση της περιοχής και, την ίδια στιγμή, θα ανταποκρίνεται με αξιώσεις στις ιδιαίτερα απαιτητικές προδιαγραφές που θέτει πλέον ο ταξιδιώτης του 21ου αιώνα, για να επιλέξει τον προορισμό του.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο ζήτημα των χρηματοδοτήσεων για την ανάπτυξη της περιοχής, για τον λόγο αυτό στο συνέδριο θα μιλήσουν εκπρόσωποι εταιρειών, όπως η Google, η Mindhaus, η Sleed, η HotelBrain κ.ά.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν αφορούν στις νέες τάσεις στην τουριστική ανάπτυξη, τη χρήση των νέων τεχνολογιών, τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και τον πολιτιστικό τουρισμό.

https://delphitourismforum.gr