Νέο ΔΣ στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

https://agoracentralgreece.gr

Λαμία,  27/2/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 26/2/2024 και σύμφωνα με το Άρθρο 10 του καταστατικού ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στα πλαίσια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που έλαβε χώρα στις 10:00 π.μ., στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Χαλκίδα με μεγάλη συμμετοχή των μελών.

Μετά την εκλογική διαδικασία και την 12/2024 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης απαρτίζεται από:

1) Γαλάνης Κώστας – Πρόεδρος Δ.Σ.
2) Αγιοστρατίτη Παρασκευή
3) Αυγερινός Βασίλης
4) Γκικόπουλος Λουκάς
5) Δανιάς Δημήτριος
6) Ζαχαρίας Νικόλαος
7)  Ζήσιμος Αλέξανδρος
8) Λύκος Βασίλης
9) Μαυροειδής Νικόλαος
…………………………
10) Ρόδης Λάμπρος

Την Πέμπτη 7/3/2024 στην Λαμία θα πραγματοποιηθεί η 1η Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου όπου και θα αποφασιστούν και οι αρμοδιότητες των μελών.

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Αντιπεριφερειάρχης Εξωστρέφειας και Ανταγωνιστικότητας κ Γαλάνης Κωνσταντίνος δήλωσε:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας με την ενεργό συμμετοχή 67 μελών από τα 74 που  συνολικά συμμετέχουν στην Σύμπραξη. Έντονο το ενδιαφέρον από τα συμμετέχοντα μέλη για την πορεία της Σύμπραξης ,ενδιαφέρον που εκφράστηκε με ελπίδα και αισιοδοξία για αυξημένη αποτελεσματικότητα των σκοπών και των στόχων της εταιρείας.

Με το νέο Δ.Σ. ,το σύνολο των μελών και φυσικά με τον Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανό έχοντας καταγράψει τα σημερινά δεδομένα λειτουργίας του οργανισμού  σχεδιάσουμε τους άξονες μέσα από τους οποίους θα βελτιώσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό την προώθηση των αγροδιατροφικών μας προϊόντων στην εγχώρια και διεθνή αγορά . 

Αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία θα εντατικοποιήσουμε την επικοινωνία  με τα μέλη μας σε κάθε γωνιά της Στερεάς Ελλάδας με στόχο την πολύ καλή ενημέρωση τους για τα τρέχοντα προγράμματα ανάδειξης και προβολής των προϊόντων 

Με συντονισμένες παρεμβάσεις θα προχωρήσουμε στην αύξηση των μελών μας και στην μέγιστη δυνατή αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της Σύμπραξης για το κοινό τους όφελος.»