1η Τακτική Συνεδρίαση του νέου ΔΣ της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας

Λαμία, 8/3/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 7/3/2024 ,παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ Συμεών,ωσε κλίμα συναινετικό και συνεργατικό πραγματοποιήθηκε η 1η Τακτική Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Κατά την εισήγηση του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Σύμπραξης κ Γαλάνης Κωνσταντίνος ανέφερε: «Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε στην παγκόσμια αγορά τροφίμων και ποτών ένα “παράθυρο γνώσης” των αγροδιατροφικών προϊόντων που παράγει και προσφέρει ο ευλογημένος τόπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αλλά και να βοηθήσουμε να ανυψωθούν τα προϊόντα αυτά στο υψηλότερο “σκαλοπάτι” της διεθνούς γαστρονομίας, στη θέση που πραγματικά τους αξίζει. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου της Περιφέρειας όλα τα σύγχρονα προωθητικά εργαλεία, τους υποστηρικτικούς μηχανισμούς αλλά και την επιστημονική και επαγγελματική τεχνογνωσία που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις της παγκοσμιοποιημένης αγοράς. Αναγνωρίζοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεράστια διάθεση για προσφορά των μελών του Διοικητικού συμβουλίου ,στο επόμενο χρονικό διάστημα θα τους ανατεθούν αρμοδιότητες μέσα από τις οποίες στοχεύουμε  στην μεγιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας προς τα μέλη μας».

Κατά την συνεδρίαση, και σύμφωνα με το αρ.10 του καταστατικού, στο 2ο θέμα της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκε :α)Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Αυγερινός Βασίλειος (Φωκίδα), β) Γραμματέας του Δ.Σ. Μαυροειδής Νικόλαος (Φθιώτιδα) και γ) Ταμίας Ζαχαρίας Νικόλαος (Βοιωτία).

Αποφασίστηκε παράλληλα σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού η διοργάνωση γαστρονομικού event στα πλαίσια της διεθνής έκθεσης Cyprus Tourism EXPO 19-21 Απριλίου. 

Για την Αγροδιατροφική Σύμπραξη ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γαλάνης Κωνσταντίνος