Ένωση Δωριέων Επιστημόνων: Εκδήλωση για τη βράβευση αποφοίτων Λυκείων Δωρίδας επιτυχόντων σε ΑΕΙ , στις 21 Μαρτίου 2024, 11.30, στο Λύκειο Ευπαλίου

Ένωση Δωριέων Επιστημόνων

Αθήνα, 16  Μαρτίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                             

Εκδήλωση στο Ευπάλιο για την βράβευση  επιτυχόντων σε ΑΕΙ αποφοίτων Λυκείων Δωρίδας

Εκδήλωση πραγματοποιεί η  Ένωση Δωριέων Επιστημόνων (Ε.Δ.ΕΠ.) για την  Βράβευση των Λυκείων και Γυμνασίων του Δήμου Δωρίδας και των επιτυχόντων αποφοίτων των Λυκείων Δωρίδας σε Α.Ε.Ι. κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. 

Η εκδήλωση θα γίνει με τη συμμετοχή και συνεργασία του Λυκείου Ευπαλίου   και θα λάβει χώρα την  21 Μαρτίου 2024, ημέρα Πέμπτη  και ώρα 11.30, στο Ευπάλιο στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Λυκείου Ευπαλίου .  

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει Χαιρετισμούς από τον Πρόεδρο της ΕΔΕΠ κ. Δημήτριο  Παναγιωτόπουλο, Καθηγητή ΕΚΠΑ, από τον Λυκειάρχη του Λυκείου Ευπαλίου κ. Γιώργο Αρτινόπουλο, από το Δήμαρχο Δωρίδος κ. Δημήτρη Γιαννόπουλο και από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ευπαλίου κ. Κώστα Πετρόπουλο .

Θα ακολουθήσει ομιλία με  θέμα «Ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της ορεινής Δωρίδας» από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΔΕΠ  κ. Μιλτιάδη Κατσαρό, Καθηγητή ΕΜΠ και η εκδήλωση θα κλείσει με την τελετή βράβευσης.