Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας: Υποψήφιος πρόεδρος ο Στάθης Καραγκούνης

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Μετά από 10 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στα αθλητικά και ποδοσφαιρικά δρώμενα της Φωκίδας από διάφορα πόστα και έχοντας σταθεί αρωγός τόσο υλικά όσο και ηθικά όποτε και από όποιον μου ζητήθηκε, νιώθω πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στη διοίκηση της ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ.

Μετά από ήδη μια θητεία στο Δ.Σ της ΕΠΣ από τον ρόλο του ταμία,νιώθω απόλυτα έτοιμος να υπηρετήσω αυτό που αγαπώ περισσότερο δηλαδή το ποδόσφαιρο από το πόστο του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας ,εργαζόμενος σαν μια γροθιά με όλο το Δ.Σ, απολύτως στοχευμένα στια ανάγκες και τις αγωνίες των παραγόντων των σωματείων μας .

Σεβόμενος αλλά και γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά προκειμένου να διατηρήσουν τις ομάδες της πόλης ή του χωριού τους ενεργές στο πρωτάθλημα και κατά συνέπεια την αγωνία τους να διατηρήσουν πρωτίστως τη νεολαία του τόπου μας στον αθλητισμό , θα δουλέψω με γνώμονα όχι την αυτοπροβολή , αλλα την πιο εύρυθμη λειτουργία της ΕΠΣ Φωκίδας.

Κατεβαίνω αυτόνομα και ζητώ την ψήφο όλων των σωματείων της ΕΠΣ Φωκίδας, με σκοπό ένα καλύτερο ποδόσφαιρο προσαρμοσμένο και στοχευμένο στη Φωκίδα μας ,

Στάθης Καραγκούνης